Susisiekime Vilnius, Valakampiai, Kiškių g. ID: 109404ID:109404 Susisiekime

Elegantiškam gyvenimui ramybe alsuojančioje aplinkoje

Kaina pagal užklausimą

470 m2
2 000 m2
2
5
3

Vilnius, Valakampiai, Kiškių g.

VIETOS ŽAVESYS

Gracingas, prabangiai įrengtas namas Kiškių g., vos peržengus namų slenkstį apgaubia elegancija ir nepriekaištinga kokybe. Šį puikų derinį harmoningai papildo šalia ošiančios pušys, ramybės, saugumo ir privatumo jausmas, mat namo vieta, bene privačiausia Valakampių teritorijoje. Uždara, akligatviu pasibaigianti gatvė, yra apsupta miško, o solidūs ir erdvūs nauji namai reprezentuoja puikią kaimynystę.

ĮKVEPIANTIS INTERJERAS

2016 m. pilnai įrengtas namas nestokoja reprezentacinių erdvių, o solidus, kvapą gniaužiantis interjeras atskleidžia kruopštų ir atsakingą darbą įgyvendinant architektūrinius ir apdailos sprendimus. Prašmatnūs sietynai, šviestuvai ir toršerai, dominuojantis natūralaus marmuro akcentas - pagrindiniai interjero elementai, kuriantys ištaigingą atmosferą. Visi kambariai apstatyti "Visionnaire IPE Cavalli" baldais, drabužinėse įrengtos itališkos "Mobilefe" spintų sistemos. Virtuvė -"Bulthaup". Erdviuose vonios kambariuose "Antonio Luppi" keramika, "Gessi" santechnika, pagrindiniame vonios kambaryje - "Jacuzzi" vonia. Norimą atmosferą namuose padeda kurti integruota audio-video garso sistema "Bang & Olufsen". Unikalumo suteikia originali natūralios odos sienų ir laiptų turėklų apdaila, medžio ir stiklo deriniai, įspūdingas akvariumas. Kokybę ir ilgaamžiškumą pabrėžia natūralaus medžio lukšto itališkos durys, grindų ir sienų apdaila, kuriai naudotas rinktinio medžio, rankų darbo dekoras iš Italijos. Namo eksterjerui pasirinkta akmens masės apdaila.

ĮSPŪDINGOS ERDVĖS

Aukščiausios klasės apdaila ir brangūs baldai harmoningai įsilieja į dideles namo erdves, kurios skleidžia ypatingą reprezentaciją - pradedant erdviu holu, klasikinio stiliaus darbo kambariu, svetainės, valgomojo ir virtuvės erdvėmis pirmajame namo aukšte ir baigiant patogiais miegamaisiais kambariais su atskiromis drabužinėmis ir voniomis antrajame namo aukšte. Šalia pagrindinio gyvenamojo namo įrengtas atskiras 140 kv. m pagalbinis pastatas su dviem garažais keturiems automobiliams, skalbykla bei SPA zona su sūkurine vonia ir garine pirtimi. Solidžiai įrengtas namo kiemas: žiedo formos, trinkelėmis grįsto tako centre įrengtas fontanas, kurį sezono metu supa rožynai. Viską vainikuoja protingo namo sistema, kurios pagalba lengvai valdysite visus namus - nuo užuolaidų iki šildymo sistemos.

Susisiekime

Egidija Bružienė

Baltic Sotheby's International Realty

Ypatybės

  • Signalizacija
  • Balkonas
  • Vonia
  • Garažas
  • Sauna
  • Dušas
  • Virtuvės baldai
  • Video kameros
  • Uždaras kiemas
  • Aukštos lubos